Extra Mouwlengte overhemden zijn zeer populair.

Posted on

Extra Mouwlengte overhemden zijn er van de beste merken. Extra Mouwlengte overhemden met extra lange mouwen zijn zeer populair vanwege de goede pasvorm, kwaliteit en zijn uiteraard strijkvrij.  Er zijn extra mouwlengte overhemden verkrijgbaar in mouwlengtes van 68 en 72 cm.  De collectie extra mouwlengte overhemden worden ook door het gehele jaar vernieuwd.  De extra mouwlengte overhemden zijn gemaakt van strijkvrij katoen. Zo heb je niet alleen een goed passend overhemd, maar hoef je ook niet meer je overhemd te strijken. Ook voor de feestdagen zijn er smoking overhemden met extra lange mouwen. Naast overhemden met extra lange mouwen zijn er ook overhemden met een mooi passend extra lang rugpand.

Instructies om het overhemd te meten

  • Open uw overhemd en leg de boord plat. Meet nu van het midden van de knoop tot het midden van het knoopsgat.
  • Leg uw overhemd plat met de knopen vast. Meet van links naar rechts en vermenigvuldig de uitkomst.
  • Middel. Meet tussen het 5e en 6e knoopsgat op het smalste gedeelte van het overhemd en vermenigvuldig de uitkomst.
  • Mouwlengte. Meet van de schoudernaad tot het einde van het manchet.
  • Lengte van het overhemd. Draai het overhemd om en meet vanaf de onderkant van de boord tot de onderkant van het overhemd.

Wel of geen mouw zien

De manchet van een overhemd valt mooi als deze op de knik van de pols en hand valt. Draag je een pak of colbert  in combinatie met een overhemd dan dient het manchet van het overhemd juist weer 1 à 2 cm onder het colbert uit te komen. Je mouwen opstropen ook wel genoemd is dat wel gepast om te doen? Jazeker bij een juiste gelegenheid. Ben je op een bruiloft en het feest loopt ten einde ga gerust je gang en stroop je mouwen op.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *