Lang T-shirt heeft veel voordeel

Posted on

Goed nieuws! Voor iedereen die een hekel heeft aan T-shirts die omhoog kruipen. Het Lange T-shirt rekent af met die vervelende kruipers. Haal je voordeel uit dit Lange T-shirt en verhelp dit probleem voorgoed. Het Lange T-shirt is namelijk langer dan gewone T-shirts. Zo blijven jouw T-shirts super makkelijk in je broek zitten. Nou hoor ik je denken, krimpen ze niet na het wassen? Absoluut niet.  Alle T-shirts zijn gemaakt van hoogwaardig katoen en hebben dus ook bijna geen krimp. In de ontwikkeling van dit lange T-shirt wordt hier natuurlijk ook volop rekening mee gehouden. Wacht dus niet te lang en kijk welk lange T-shirt het beste bij je past.

Een onzichtbaar T-shirt onder je overhemd

Ben jij ook al langere tijd op zoek naar T-shirts die onzichtbaar zijn onder je overhemd? Een invisible khakikleur T-shirt daar zijn de contouren niet zichtbaar van. Of zoek je een T-shirt waarvan het kraagje niet zichtbaar is wanneer je een extra knoopje van je overhemd losmaakt? Dan zijn er T-shirts met een diepe V-hals dus een extra knoopje los is geen probleem.

Katoenen T-shirts meest populair

Katoen is het meest populaire materiaal voor T-shirts. De katoen is zacht, robuust en ademt prima. En belangrijk, het is een betaalbare stof. Katoenen T-shirts kreukelen tijdens het wassen en het is daarom verstandig de T-shirts zo snel mogelijk na het wassen uit de wastrommel te halen. Dit voorkomt dat je onnodig lang met een strijkijzer de plooien moet gladstrijken. Katoenen shirts van 100% katoen krimpen in vergelijking met stretchkatoen iets meer. Dit komt omdat het geen elastische stoffen als elastan bevat. De populariteit van stretch T-shirts komt met name door de aangesloten pasvorm. De Slim-Fit T-shirts zijn aansluitend aan het lichaam en dit geeft meer bewegingsvrijheid. Je voelt hierdoor namelijk nauwelijks nog dat je een T-shirt draagt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *